Vliegtickets

Vliegtickets.be

ReizenVliegtickets

Vliegtickets.be   Deze website is een van de grootste vergelijkingssites voor vliegtickets in Belgie. Het moederbedrijf is Otravo BV, waaronder ook Vliegtickets.nl valt. Op Vliegtickets.be kan je met alle gemak vliegtuigtickets gaan zoeken, vergelijken en kopen. De website is zeer gebruiksvriendelijk, en kan je ook gebruiken voor bijvoorbeeld auto’s te huren op je vakantiebestemming.

Read details

Connections.be

ReizenVliegtickets

Connections.be   Connections.be is de online winkel van de reisbureau-keten Connections, die iedereen wel kent van in het straatbeeld. De website kan je gebruiken voor het zoeken naar vliegtickets, auto verhuur of het boeken van een hotel of rondreis. Een van de populairste items zijn de citytrips binnen europa, waar je een vliegticket combineert met een hotel. In sommige travel shops van Connections kan je nu ook reisgerelateerde producten, zoals valiezen etc, kopen.

Read details

Cheaptickets.be

ReizenVliegtickets

Cheaptickets.be   Deze website is een van de grootste vliegticketssites van de Benelux. Cheaptickets.be is een van de merken van Travix. Naast vliegtickets kan je er ook terecht voor het boeken van hotels of huren van een auto.

Read details

Jetairfly

ReizenVliegtickets

Jetairfly.com   Jetairfly is de vliegtuigmaatschappij van Jetair (TUI Belgie) en vliegt rechtstreeks naar de meeste toeristische bestemmingen rond de Middellandse Zee. Ze verzorgt de vluchten die Jetair verkoopt als pakketvakantie, maar je kan er ook rechtstreeks enkel vliegtickets kopen. Jetairfly vliegt vanuit Brussel, Charleroi, Oostende, Luik en Anwerpen. De maatschappij heeft een zeer goede reputatie en een moderne vloot van vliegtuigen, die bijvoorbeeld ook vliegen naar de Dominicaanse Republiek en Florida.

Read details