Schoenen

3Suisses

KledingSchoenen

3suisses.be   3Suisses is sinds jaren het meest gekende aan huis verkoop van kledij, toen nog via de 3Suisses Catalogus. Intussen kan je alles online bestellen, waardoor het assortiment nog groter is geworden en je sneller dan ooit kan kiezen. Op de site vind je naast vrouwen, mannen en kinderkledij ook spulletjes voor in de woning, zoals keukenapparaten, electrotoestellen en meubelen. Volgens de site hebben ze meer dan 100000 verschillende producten in de aanbieding, dus keuze zat! Levering is niet gratis, maar wel het retourneren (omruilen). Er is ook gratis aflevering in een ophaalpunt. De klantendienst is telefonisch bereikbaar van 7h tot 21h op 070/233848. Meerdere malen per jaar heb je ook de gekende 3Suisses Solden, die tot 80% korting kunnen opleveren.

Read details

AS Adventure

KledingSchoenen

ASAdventure.be   AS Adventure is de winkel die in Belgie gekend staat voor alles wat met outdoor sporten te maken heeft. Of je nu zoekt naar een tent, een rugzak of wandelschoenen, je kan het allemaal terugvinden bij deze winkel. Qua categorien zou je kunnen zeggen dat er een focus ligt op ski-kleding en materiaal tijdens de wintermaanden en dan in de andere seizoenen eerder trekking, hiking, fietsen, en andere buitensporten aan bod komen. Op de website vind je een ruime keuze van merken zoals The North Face, Roxy, Billabong, Columbia, Oakley, Nike, Timberland, Quiksilver en dergelijke op ASadventure.be. Kortom, alles voor de actieve vakantie. Levering is gratis vanaf 30 euro, waarbij je kan kiezen tussen thuislevering of jouw pakketje ophalen in een winkel of afhaalpunt. Je hebt 14 dagen tijd om te ruilen bij een verkeerde aankoop.

Read details

Zeb.be

KledingSchoenen

Zeb.be   ZEB is een gekende keten van kledingwinkels die je overheen Vlaanderen terugvindt. Op hun website, ZEB.be, kan je ook online shoppen. Je vind er onder andere de volgende merken: Diesel, Hilfiger, Arrow, EDC, Jack Jones, Legend, MAC, Mango, Tom Tailer, Vera Moda, Pieces, Redskins, Six, Salsa, Tango, Only, Levi’s etc. De levering is gratis voor Bpost (binnen Belgie), bij afhalen in een winkel of een afhaalpunt. Betalen kan je met je kredietkaart, Paypal of Bancontact/Mister Cash. Retourneren bij ZEB is gratis en kan binnen de 14 dagen.

Read details