Reizen

Disneyland Parijs

Reizen

Disneylandparis.be   Dit is de officiele website van het pretpark Disneyland Parijs, dat zich in Marne-la-vallee bevindt, ten oosten van Parijs. Het wereldberoemde park omvat eigenlijk meerdere attractieparken: zo heb je het Disneyland Park en het Walt Disney Studios Park. Elk van deze parken kan je apart bezoeken en heeft zijn eigen attracties, zoals Space Mountain, Big Thunder Mountain, Pirates of The Carribean, The Tower of Terror, en nog veel meer. Hier kan je je tickets kopen voor alle parken, alsook de beroemde Disney hotels boeken: Disneyland Hotel (aan de ingang van het Disneyland Park), Hotel New York, Hotel Santa Fe, Sequoia Lodge, Newport Bay Club en Hotel Cheyenne. Boek je tickets op voorhand, zeker als je tijdens een schoolvakantie het park wil bezoeken.

Read details

Vliegtickets.be

ReizenVliegtickets

Vliegtickets.be   Deze website is een van de grootste vergelijkingssites voor vliegtickets in Belgie. Het moederbedrijf is Otravo BV, waaronder ook Vliegtickets.nl valt. Op Vliegtickets.be kan je met alle gemak vliegtuigtickets gaan zoeken, vergelijken en kopen. De website is zeer gebruiksvriendelijk, en kan je ook gebruiken voor bijvoorbeeld auto’s te huren op je vakantiebestemming.

Read details

Trivago.be

HotelsReizen

Trivago.be   Trivago is de meeste gekende site om hotel boekingssites te vergelijken. Deze website is erg gekend van de TV reclames en vergelijkt de prijzen van verschillende hotel sites zoals Booking.com, Expedia, Hotels.com, HRS. Accor en nog vele anderen. Er worden honderden website vergeleken om voor jou te laagste prijs te vinden voor je hotelovernachting. Trivago is een duitse onderneming en is actief in meer dan 50 landen overal ter wereld.

Read details

Travelbird.be

Reizen

Travelbird.be   Travelbird is sinds enkele jaren actief in Belgie en verkoopt reizen aan kortingsprijzen. Op de site kan je dagelijks nieuwe weekendtrips of reizen terugvinden, gaande van een citytrip naar Amsterdam of Londen, tot een weekendje weg naar de Ardennen of de Belgische kust tot zelfs een pakketvakantie naar Turkije. Het aanbod verandert zeer snel en steeds geldt op = op. Travelbird werd opgericht in Nederland en is intussen actief in meerder landen. De investeerders achter het Duitse Trivago zitten mee in het kapitaal van Travelbird.

Read details

Connections.be

ReizenVliegtickets

Connections.be   Connections.be is de online winkel van de reisbureau-keten Connections, die iedereen wel kent van in het straatbeeld. De website kan je gebruiken voor het zoeken naar vliegtickets, auto verhuur of het boeken van een hotel of rondreis. Een van de populairste items zijn de citytrips binnen europa, waar je een vliegticket combineert met een hotel. In sommige travel shops van Connections kan je nu ook reisgerelateerde producten, zoals valiezen etc, kopen.

Read details

Cheaptickets.be

ReizenVliegtickets

Cheaptickets.be   Deze website is een van de grootste vliegticketssites van de Benelux. Cheaptickets.be is een van de merken van Travix. Naast vliegtickets kan je er ook terecht voor het boeken van hotels of huren van een auto.

Read details

Jetairfly

ReizenVliegtickets

Jetairfly.com   Jetairfly is de vliegtuigmaatschappij van Jetair (TUI Belgie) en vliegt rechtstreeks naar de meeste toeristische bestemmingen rond de Middellandse Zee. Ze verzorgt de vluchten die Jetair verkoopt als pakketvakantie, maar je kan er ook rechtstreeks enkel vliegtickets kopen. Jetairfly vliegt vanuit Brussel, Charleroi, Oostende, Luik en Anwerpen. De maatschappij heeft een zeer goede reputatie en een moderne vloot van vliegtuigen, die bijvoorbeeld ook vliegen naar de Dominicaanse Republiek en Florida.

Read details

Booking.com

HotelsReizen

Booking.com   Booking.com is ’s werelds grootste online boekingssite voor hotels, met meer dan 400,000 hotels in zijn databank. Dagelijks worden er meer dan 500,000 hotels geboekt via Booking.com. Het gebruiksgemak is heel groot bij deze website, die als merk door bijna iedereen gekend is. Een van de sterkten van de site is de mogelijkheid om te boeken zonder te betalen of om gratis te kunnen annuleren voor een bepaald uur op de dag van aankomst. Eenmaal je het hotel hebt geboekt, moet je enkel aan de receptie van het hotel je booking.com reservatie-referente voorleggen. Booking.com maalt deel uit van het beursgenoteerde Amerikaanse bedrijf Priceline, dat Booking.com kocht in 2005 van zijn Nederlandse oprichter.

Read details