Nieuws

Tv Oost

Nieuws

TV Oost   TVoost.be is de officiele website van de TV zender TV Oost die alle regionaal nieuws uit de provincie Oost Vlaanderen op zijn website plaatst en dagelijkse nieuwsuitzendingen verzorgd.

Read details

Focus WTV

Nieuws

Focus WTV   Dit is de website van de West-Vlaamse Tv zender Focus WTV, die naast de TV uitzendingen ook alle nieuwsberichten uit West-Vlaanderen op zijn website plaatst. Je kan er regionale fait-divers lezen, nieuws heet van de naald of de heruitzendingen bekijken.

Read details

ATV Nieuws

Nieuws

ATV Nieuws   ATV Nieuws is de website (Atv.be) van de regionale TV zender ATV, die zich focust op alles wat zich in en rond Antwerpen plaatsvindt. Je vindt er de heruitzendingen van het nieuws van ATV alsook een live stream van berichten.

Read details

Brussel Nieuws

Nieuws

Brusselnieuws.be   Deze website geeft je alle nieuwsfeiten die te maken hebben met onze hoofdstad. Op de site kan je videofragmenten terugvinden van TV Brussel en luisteren naar FM Brussel.

Read details

VTM Nieuws

Nieuws

VTM Nieuws   VTM Nieuws is de website van de nieuwsredactie van de zender VTM. Hierop kan je alle nieuwsuitzendingen live of uitgesteld bekijken, alsook het nieuws van de dag in real-time volgen. Naast nieuwsberichten, kan je er ook sportberichten en weersvoorspellingen terugvinden.

Read details

Deredactie.be

Nieuws

Deredactie.be   Deredactie.be is de officiele website van de nieuwsdienst van de VRT, die zowel op de TV als de radio kanalen van de zender het nieuws verzorgd. Het Journaal is het paradepaardje van de nieuwsredactie en wordt integraal op de website geplaatst, net zoals het weerbericht en andere duidingsprogramma’s van de VRT zoals Terzake en De Zevende Dag.

Read details

Sporza

Nieuws

Sporza.be   Sporza.be is de nieuwssite van de VRT voor alle sportberichten. Sporza is ook de sportzender die op de VRT TV kanalen alle sportuitzendingen verzorgt, zoals voetbalwedstrijden, tennis, wielrennen en andere sporten. De uitslagen van de meeste wedstrijden werden ook op teletext geplaatst, maar dat wordt intussen meer en meer vervangen door hun facebook pagina en de website Sporza.be

Read details

Nieuwsblad.be

Nieuws

Nieuwsblad   Nieuwsblad.be is de website van de krant Het Nieuwsblad, dat deel uitmaakt van het Mediahuis, de publishing groep waaronder ook De Standaard, GVA, Het Belang van Limburg en tal van zoekertjes websites (Jobat, Hebbes, Vroom etc) onder zitten.

Read details

Standaard

Nieuws

www.standaard.be

Read details

De Morgen

Nieuws

www.demorgen.be

Read details