Handig

Tomtom Traffic

Handig

Tomtom files   Deze website geeft je een real-time overzicht van alle files en vertragingen op alle wegen in Belgie, met daarbij een indicatie over de lengte van de file, de tijd die je extra moet rekenen om die afstand af te leggen en informatie over de reden van die vertraging. Deze reden kan een ongeval zijn, een structurele file of wegenwerken; deze worden met icoontjes weergegeven. De vertraging wordt weergegeven door de kleur van de weg, waarbij donker rood voor de zwaarste files wordt getoond, en oranje voor kortere vertragingen.

Read details

Immoweb

Handig

Immoweb.be   Immoweb.be is de grootste zoekertjes site voor huizen, appartementen, bouwgronden, kastelen, villa’s, en alle andere vormen van immobilien, inclusief kantoorgebouwen en commerciele panden. Sinds enkele jaren kan je er ook vakantiehuizen terugvinden die in het buitenland liggen (Spanje en Frankrijk voornamelijk). Op de site kan je een groot aanbod terugvinden, je kan je zoektocht verfijnen op basis van een aantal criteria zoals prijs, grootte, ligging etc…

Read details

Buienradar.be

Handig

Buienradar.be   Op Buienradar.be kan je radarbeelden bekijken waarop je duidelijk kan zien waar de neerslag in Belgie zich bevindt en je een prognose krijgt (op basis van bewegende kaarten) van wanneer en waar de volgende bui hangt. Dit is bijzonder handig als je naar het park wil gaan pick-nicken of gaan fietsen. De accuratie voor de volgende uren is vrij hoog, zelf voor de volgende 24/48h is de voorspelling meestal correct.

Read details

Pinterest

Handig

Pinterest   Pinterest is een sociale media site waarop gebruikers op eenvoudige wijze een image account aan kunnen maken en foto’s kunnen delen. Met je eigen account maak je als het ware je eigen foto plakboek, waar je met een klik nieuwe foto’s kan aan toevoegen, vanop de site waar je de foto vond.

Read details

2dehands.be

Handig

2dehands.be   2dehands.be is de grootste zoekertjes site van Belgie (2ememain.be voor Franstalig Belgie), waar je duizenden tweedehandse zaken kan op zoeken en kopen. Het plaatsen van een zoekertje is gratis. Je kan op de site bijna alles vinden: gaande van antiek, boeken, dvd, meubelen, auto’s tem keukens, immo, speelgoed, enfin de lijst is zeer uitgebreid en lang. In 2013 kocht het Amerikaanse Ebay de site. 2dehands.be is een van de populairste website van het land.

Read details

Kapaza

Handig

Kapaza   Kapaza.be is een van de grootste zoekertjes sites van Belgie, na 2dehands.be. In 2008 werd de site gekocht door een Noors mediabedrijf, Schibsted. Zij betaalden toen meer dan 20 miljoen euro voor Kapaza.be. Het plaatsen van een zoekertje is eveneens gratis.

Read details

Linkedin

Handig

Linkedin.com   Linkedin is het grootste social media bedrijf toegespitst op de B2B markt. Het bedrijf werd gestart als een manier om met andere mensen binnen jouw sector in contact te komen, maar door de populariteit van de profielen, werd de site algauw de manier om je CV online te zetten. Tegenwoordig is een Linkedin profiel de manier om te solliciteren en je ervaring online te plaatsen. Een Linkedin profiel aanmaken is gratis en eenvoudig.

Read details

Youtube

Handig

Youtube   Youtube.com is de grootste site voor online video’s ter wereld en maakt deel uit van Google. Op Youtube kan je je eigen video’s plaatsten en die van anderen bekijken. Ook veel bedrijven en merken hebben een eigen Youtube kanaal zodat deze website tegenwoordig ook een marketing kanaal is geworden. Een van de leukste dingen van deze website is dat je gratis muziekvideo’s kan bekijken en allerhande grappige filmpjes.

Read details

Instagram

Handig

Instagram   Instagram is de grootste online community voor het beheren en delen van foto’s en beelden. Op Instagram.com kan je een gratis account aanmaken waarna je foto’s kan delen met iedereen, op jouw vrienden. Instagram werd enkele jaren geleden door Facebook gekocht en is nu een van zijn belangrijkste kanalen.

Read details

Wikipedia

Handig

Wikipedia   Wikipedia is een van de grootste websites ter wereld, met als doel een open encyclopedie te zijn. Iedereen die maar wil, kan een artikel of onderwerp op Wikipedia plaatsen, waarna die wordt beoordeeld, aangepast of verwijderd door de grote Wikipedia community. Als online encyclopedie heeft Wikipedia een nederlandstalige versie, die steeds groter wordt. Of je nu iets zoekt over geschiedenis, een bekend persoon, een muziekgroep of een wetenschappelijk feit, de kans is zeer groot dat er een artikel over bestaat op Wikipedia.

Read details