Geld

Hello Bank

Geld

Hellobank.be   Hello Bank is de nieuwe online bank van BNP Paribas Fortis, waar je heel gemakkelijk een zichtrekening kan openen. Die kan je dan gaan beheren vanop je smartphone, tablet, laptop of pc. Daarnaast kan je ook een Hello Prepaid Kaart of Kredietkaart krijgen die dan is gekoppeld aan je zichtrekening. Je kan ook een spaarrekening openen bij Hello Bank, een lening afsluiten (lening op afbetaling), brandverzekering, woonkrediet of schuldsaldoverzekering. Kortom, een online bank voor de nieuwe generatie! Gebruik zeker de Hello Bank App om je financien te regelen, dat is eens zo gemakkelijk.

Read details

Coronadirect.be

Geld

Coronadirect.be   Corona Direct is een verzekeringsmaatschappij dieĀ oa autoverzekeringen, verzekeringen voor je woning (brand, inbraak, diefstal), uitvaartverzekeringen, familiale verzekeringen, hospitalisatieverzekeringen en hondenverzekeringen afsluit. Daarnaast kan je er ook pechverhelping vinden. Corona Direct is vooral gekend om zijn Tv en radio campagnes voor zijn kilometerverzekering als autoverzekering. Hierbij wordt je verzekeringspremie bepaalt in functie van het aantal kilometers dat je jaarlijks aflegt met je wagen. Je kan er een simulatie van je autoverzekering doen. Als je minder dan 20,000 km per jaar met je auto doet, moet je zeker deze autoverzekering van Corona Direct eens raadplegen.

Read details

Cofidis.be

Geld

Cofidis.be   Op de website van Cofidis kan je terecht om een kredietsimulatie te doen, voor zowel persoonlijke leningen als andere financiele diensten zoals kredietkaarten, autoleningen en renovatieleningen. Bereken hier je lening en bekijk wat je maandelijks zou moeten betalen. Je kan op de site ook de Cofidis Verzekeringen terugvinden: kredietverzekering (bescherming bij geval van jobverlies, ongeval of dergelijke, dat je je lening kan blijven afbetalen), inkomensverzekering (hierbij stel je je inkomen veilig in geval van jobverlies of ziekte) of andere types van verzekeringen.

Read details